Grootste voordeel Galaxy S23 nu al in Android-telefoon te vinden
Hoewel we nog heel even moeten wachten kijken we stiekem al erg uit naar de Samsung Galaxy S23. Het volgende vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf draagt namelijk een groot voordeel met zich mee. Een voordeel waar je als consument nu al gebruik van kunt maken.
Het voordeel: de Qualcomm Snapdragon Gen 2 chip. De smartphone: het gloednieuwe model van het Chinese bedrijf Vivo.
Android-telefoon geeft voorproefje Samsung Galaxy S23
Ben je naarstig op zoek naar een Android-telefoon en is prestatie hét onderdeel voor jou? Dan is de nieuwe Vivo X90 Pro Plus zonder twijfel een reële optie. Het toestel van Chinese bodem beschikt namelijk over de nieuwe Qualcomm Snapdragon Gen 2, logischerwijs de opvolger van de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.
Officieel gezien is de komst van de Snapdragon 8 Gen 2 nog niet bevestigd, maar enthousiast zijn we wel. Doorgaans worden Europese modellen van de S-serie namelijk voorzien van een Exynos-chip. Dat is het model dat door Samsung zelf geproduceerd wordt, maar het bij lange na niet zo goed doet als de tegenhanger van Qualcomm. De komst van die chip is dus, zeker voor ons in Nederland, best wel een ‘big deal’.
Wat de Samsung Galaxy S23 anders gaat doen dan zijn voorgangers
Uniek is de functionaliteit wel, hét essentiële onderdeel van de Android-telefoon niet. De Vivo X90 Pro Plus richt zich voornamelijk op de imposante camera. Deze bevindt zich op de achterkant van het toestel en beschikt over een 1-inch sensor met 50-megapixel. Niet de eerste keer dat we de sensor zien, maar zo groot als in de X90 Pro Plus zagen we hem nog nooit.
Veelgemaakte fout
Nu we je aandacht als Android-gebruiker toch hebben, willen we je graag waarschuwen voor een veelgemaakte fout. In de afgelopen jaren worden consumenten zich steeds bewuster van de gevaren die met prachtige innovaties gepaard gaan.
Zo kun jij als Android-gebruiker al snel een beetje laks denken over een applicatie als Google Play Protect, maar kan dat je duur komen te staan. Waarom? Dat legt collega Wesley Akkerman je met liefde uit:
Makkelijk en gevaarlijk: Android-gebruikers blijven deze fout maken